søndag 10. april 2011

Mandag-Tirsdag 04/04-05/05
Murte vi ferdig resten av langsiden og gjorde alt klart til å mure gesims på tirsdag. Noe som innebar å klippe ca 150 ¾ siden de er litt for lange til at en kan legge en hel stein på det første skiftet på gesimsen.
har ikke så mange bilder fra denne siden sia de er temelig like

Onsdag 06/04
Startet vi med å ta ned stillaset og rydde litt rundt der så snekkeren kunne sette inn vinduer og dører på den siden å uten alt for store problemer. Vi fikk også en kran til å lette opp ca antall paller med stein til oss på vær gavlen slik at vi skulle slippe å bære opp alle morsteinene og ødelegge oss helt på det. Vi måtte også skjære en del stein til gavlen siden det også skulle være gesims på den også.

Torsdag-Fredag 07/04-08/04
Fikk vi startet å mure men siden det blåste så gikk det ikke så fort men vi kom så høyt at vi må lette opp stillaset før vi kan mure noe mer så da har vi litt å gå i gang med på mandags morgenen.



Lørdag 09/04
Lurte Dennis på om e ikke ville være med Jonas og Thomas å legge ut takstein og være med på å legge også så jeg også fikk prøve det mens jeg var her. Å det var knall sol så det var virkelig fint å drive på taket å jobbe hele dagen.
før vi begynte å ha utover tak stein, som vi hadde kran til å lette opp åtakk for det



alt var på plass og så småt fått starta å lagt litt

Søndag 10/04
Gikk med til å pakke, vaske klær å rydde litt. Det er jo bare igjen 1 uke så en man må jo begynne å gjøre seg klar til hjem reise igjen etter et fin fint Danmarks opp hold

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar