søndag 9. januar 2011

Reisen å de første dagene =)

Når har jeg og Caroline funnet oss godt til rette på snippen skolehjem og fått sett litt av byen.

Turen startet tidlig lørdag morgen på Gardemoen. Noe som førte til at vi måtte vente en stund på flyet som i tilegg var forsinket. Etter en times flytur møtte vi Helge kontaktpersonen våres som er kjempe grei, og Carolines danske familie som tok i mot oss.

Når vi kom til Næstved fikk vi lov til å finne oss godt til rette å få det utstyret som de før oss hadde etterlatt. Som var blant annet kjøkkenutstyr og en TV, noe som førte til at vi bruker romme til Caroline til kjøkken og mitt som TV-stue =) noe som jeg trivs veldig godt med. Etter det var vi på en kjapp rund tur i byen å fikk oss noe å drikke. Før Helge kjørte oss hjem å over lot oss til oss selv, noe som gikk forholdsvis bra. Vi fikk oss middag på en restaurante som Helge anbefalt før vi tok kvelden.

Søndag hentet Helge så vi fikk oss b og handlet litt så vi greier oss de neste dagene, før det bar hjem igjen siden vi ikke skal møte de vi skal jobbe for før i morgen(mandag) noe som blir veldig spennende.

2 kommentarer:

  1. Du skriver bra, Marius. Fortsett med det! Håper alt går bra i fortsettelsen, og at du vil trives og lære!

    Hilsen Pål

    SvarSlett
  2. Bra start på bloggen, Marius! Lurt av dere å ha kjøkken hos Caroline og tv-stue hos deg:-) Går det bra med muringa? Vi prata jo på telefonen i går, men det er jo greit å høre litt mer.

    Gard

    SvarSlett