onsdag 9. mars 2011

Mandag-Torsdag 21/02-24/04
Jeg og Jonas har jobbet på en barneskole i Ringsted. Der skulle vi først pigge løst noen rester av gulve i naturfag avdelingen siden det ikke var gjort sikkerligt når det hadde blitt pigget der, så lagde vi noen høyder/punkter så alt var klart til spøping på tirsdag. På tirsdag ble også Morten med etter lunsj så det skulle gå litt fortere å vi fikk støpt 1/3 av det som skulle støpes. Det gikk litt sagte siden vi først skulle smøre det med en betongbiner og flislim før vi kunne komme med betongen for å være sikker på at det skulle sitte. Vi ble drivendes på der til og med torsdag. Men på onsdag ble Thomas og en praktikant som han har med seg så vi fikk gjort en del den på onsdag, så på torsdag hadde vi bare igjen et litte stykke, men vi måtte rydde sikkerligt oppetter oss siden vi jobbet på en skole å det skulle se fint ut etter oss elle stedene vi hadde vært, så det gikk en del tid til ryddingen.

Sanden va froset å det eneste vi hadde å hjelpe oss med den ene dagen var ei lampe siden vi var tomme for gas. 

Det som er grønn fargelignende er den betongbinderen og flis limet


Fredag 25/02
Skulle vi ut til et privat hus å legge noen fliser i dusjnisje på badet. Og ved lunsj tiden kom sjefen min Arvid og en gammel kamerat fra da han selv bodde i Danmark for å hilse på. Og da skulle vi selvfølgelig på kaffe vor vi ble sittende å prate om alt og ingen ting. Og Jonas syns Arvid virket som en trivelig kar men syns det var dumt at an ikke ville være med ut å spille billiard og bowling etter på med jobben, selv om han hadde veldig lyst til å være med men han hadde bestilt bord til han og hans kamerat og kona så han kunne ikke bare droppe det.
Jonas kjørte meg hjem så jeg fikk tatt en rask dusj og ordnet meg litt før vi fortsette til Ole der alle skulle møtes for å spille billiard og spise pizza før vi skulle ut på bowling. Det var en artig kveld hvor praten satt løst.

Lørdag-Søndag 26/02-27/02
Helga gikk med til å slappe av mens man så på VM og prøve å få gjort unna litt kles vask og ”hus arbeid” mellom slagene i VM programmet

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar